Новини

БИЗНЕС ФОРУМ “ФЕРМАТА”

представя възможностите за успешно и печелившо земеделие на 30 януари в Стара Загора

Запознайте се с добрите практики на ефективното земеделие, вземете финансиране за вашия агробизнес, срещнете ваши партньори от частния и държавни сектори

София, 4.01.2018 г. Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Стара Загора. Форумът ще се проведе на 30 януари 2018 г. (вторник) от 13:00 часа в хотел „Верея“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира за осми път от списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат предизвикателствата и проблемите при прилагането на Общата селскостопанска политика (ОСП) – 2018-2020, устойчивото и печелившо земеделие и биоземеделие, както и най-добрите условия за финансиране на агробизнеса.

Водещи теми и лектори:

Основните акценти на форума са:
 „Новата ОСП 2018-2020“, позиция на Национална Асоциация на зърнопроизводители (НАЗ) Цветан Берберов, член на УС и Председател на Тракийският съюз на зърнопроизводителите и покана към Таня Дъбнишка, Изпълнителен директор на Асоциация на земеделските производители (АЗПБ)
 „Устойчиво управление на почвите чрез иновации и технологии в зърнопроизводството 2018-2020”, Доника Балева, член на УС на Тракийския съюз
 „Финансиране на бизнеса в региона – Банка ДСК – надежден партньор на земеделските производители“
 „Добри практики и иновации в зеленчукопроизводството“, покана към член на АЗПБ

 „Иновации и добри практики в биоземеделието“, Албена Симеонова, Председател на Българска Асоциация Биопродукти
 „Бъдещето на новата ОСП 2018-2020” – Покана към представител на Европейската комисия в България

Водещи експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с изискванията и възможностите за подпомагане и субсидиране на собствен земеделски бизнес, както подкрепа за сформиране и функциониране на оперативни групи в рамките на Европейско партньорство за иновации (ЕПИ) за селскостопанска производителност и устойчивост.

Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно.

За регистрация във форума се свържете със Силвия Караджова, silvia@enterprise.bg, моб. Тел. 0898 487 912.

Официален спонсор на събитието е Банка ДСК.
Партньори: Пионер Семена България и Лимагрейн България.

Коментирай:

comments

To Top