Новини

Зърнопроизводителите обсъдиха актуални теми в земеделието на семинар в Арбанаси

20140114_1130411

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира информационна кампания за своите членове, която се състоя на 13 и 14 януари 2014 г. в Арбанаси. Експерти от Министерството на земеделието и храните и Националната агенция по приходите дадоха разяснения и отговаряха на въпроси на земеделски производители по актуални теми.

Двудневното събитие протече в две части, като в първият ден бяха разгледани въпроси, свързани с рамката на Общата селскостопанска политика 2014-2020 г. и метода на прилагане на намален акциз за земеделско гориво. В програмата също бе отделено внимание и на темата за борсовата търговия, видовете финансови инструменти и управление на риска.

На 14 януари (вторник) данъчни експерти запознаха ангажираните с воденето на счетоводна отчетност специалисти, с изискванията, отнасящи се до механизма на обратното начисляване на ДДС (в сила от 1 януари 2014 г.).

Преди официалното начало на форума, г-н Ангел Вукодинов, заместник-председател на НАЗ, представи накратко Eвропейския проект „Хляб на мира” и участието на НАЗ в тази инициатива.

Новата ОСП – по-гъвкава и по-зелена

Презентация на МЗХ

Презентация на НАП

Коментирай:

comments

To Top