Новини

Зърнена Академия се завръща!

Запазете своето място на събитието на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури:


          5-то издание на международната конференция

Агрикор и АгроПортал отново имат привилегията да организират това събитие в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Програмата на конференцията на 30 Септември 2020 г. включва презентации на интересни гост лектори от Балканите, Черноморския регион и Европа. Нашите лектори ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

След изключително динамичната 2020 текущият сезон се оказва не по-малко предизвикателен и се усеща повече от всякога нужда от информация и различни гледни точки. Това и ще са акцентите тази година – регионалните пазари в контекста на глобалната макроикономическа , климатична и геополитическа обстановка.

 
Традиционно ще присъстват делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други, за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица, растителни масла, шротове и производни.


Онлайн регистрацията е вече активна. Побързайте да се регистрирате, за да се възползвате от таксата за ранно записване преди 20-ти Август 2021!

                                Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация:

e-mail: info@grain-academy.com ; телефон: 0888 666829

Събитието ще се проведе в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна, на 30 Септември 2021

Коментирай:

comments

To Top