Първата Зърнена Конференция в България – „Зърнена академия 2016“ ще се проведе 27-28 октомври 2016 г. в Интерхотел “Черно море” в град Варна.

Зърнена Академия 2016 г. се организира от екипа на Агрикор EOOД и Аgroportal.bg с изключителната финансова подкрепа на Фондация Америка за България като съорганизатор. Партньори на събитието са Националната асоциация на зърнопроизводителите и Асоциацията на търговците на зърно и фуражи в България.

Програмата ще включва презентации на 27 октомври от лектори от Strategie Grains, UkrAgroConsult, Sunseedman, USDA, МЗХ, СЖС и др. Темите ще обхващат актуални аспекти на балансите на търсене и предлагане, тенденции и развитие на пазарите на зърнени и маслодайни култури в Европа, България и света.

На 28 Октомври предвиждаме полудневен тренинг по хеджинг и риск мениджмънт, представен от Intl FC Stone – за ограничен кръг участници поради естеството на материята.

Очакваме участници от всички сектори на бранша в България, включително местни и международни търговски компании, преработватели, фермери, сървейори, спедитори и т.н. Имаме заявен предварителен интерес и от участници извън България.

Записванията и заявките за участие се приемат по реда на постъпване до изчерпване на местата чрез попълване на онлайн регистрационна форма, по телефон или имейл, както са посочени по-долу.

За условията за спонсорство и реклама, моля да се свържете с нас на следните контакти:

∙ Телефони за участие и регистрация: +359 52 511 237 и +359 888 666 829
∙ E-mail: info@grain-academy.com

За повече информация: http://grain-academy.com/bg/