Запазете своето място на събитието на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури:

3-то издание на международната конференция Зърнена Академия 2018

Агрикор и АгроПортал отново имат привилегията да организират събитието в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Програмата на конференцията на 1 Ноември 2018 г. включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Турция, Испания, Румъния, Русия, Украйна, Франция, Ирландия и САЩ. Нашите лектори ще представят настоящите и бъдещите тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 3-тото издание на Зърнена Академия 2018 г., за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни.

Онлайн регистрацията е вече активна. Побързайте да се регистрирате, за да се възползвате от цените за ранно записване преди 15 септември 2018 г.!

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация:
e-mail: info@grain-academy.com ; телефон: 0888 666829

Събитието ще се проведе в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна, на 1 Ноември 2018 г.