Новини

Зърнена Академия 2019

Запазете своето място на събитието на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури


         4-то издание на международната конференция

Агрикор и АгроПортал отново имат привилегията да организират това събитие в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Програмата на конференцията на 31 Октомври 2019 г. включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Румъния, САЩ, Русия, Великобритания. Нашите лектори ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Новост тази година е участието на Chicago Mercantile Exchange (CME Group) – световния лидер на пазара на фючърси върху земеделски стоки. За първи път ще се проведе и семинар на GAFTA ( The Grain and Feed Trade Association ) чийто стандартизирани договори се използват в над 95% от световната търговия на зърно.

 
Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 4-тото издание на Зърнена Академия – 2019 г., за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни.


Онлайн регистрациятае вече активна. Побързайте да се регистрирате, за да се възползвате от цените за ранно записване преди 10-ти Септември 2019!

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация:

e-mail: info@grain-academy.com ; телефон: 0888 666829

Събитието ще се проведе в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна, на 01 Ноември 2018

Видео Зърнена Академия 2018

Коментирай:

comments

To Top