Новини

НАЗ организира втори уебинар „Земеделие 2021“

08.03.2021 г.

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) продължава серията от уебинари „Земеделие 2021“. Второто издание на събитието е съвместно с една от най-големите компании на пазара за семена и растителна защита у нас – Синджента. Гостите на уебинара ще се запознаят и с напредъка на министерството на земеделието, храните и горите по преговорите за новия програмен период и Общата селскостопанска политика.

В първия панел на събитието ще бъде представена лекцията „Синджента – Вашият сигурен партньор за успешно земеделие!“.

Компанията ще представи водещи решения в борбата с плевелите и болестите при житни култури, царевица и слънчоглед. Земеделските производители ще се запознаят и с иновациите за прецизно земеделие от Синджента.

Лектори ще бъдат:

  • Детелин Куцаров – Ръководител Растителна Защита Бизнес регион Черно море
  • Николай Георгиев – Маркетинг Мениджър Растителна Защита Житни Култури България и Северна Македония
  •  Явор Бакърджиев – Маркетинг Мениджър Семена Маслодайни Култури България и Северна Македония
  • Жара Кадийска- Маркетинг Мениджър Хербициди и Инсектициди Маслодайни Култури и Царевица България и Северна Македония
  • Илияна Евтимова – Маркетинг Мениджър Семена Царевица и Житни Култури България и Северна Македония

Във втората половина на уебинара ще бъде представена актуална информация за бъдещата Обща Селскостопанска Политика на ЕС. Координаторът на Координационното звено за ОСП към МЗХГ Мария Христова ще направи презентация на тема: „ОСП – напредък и бъдеще, преговори в ЕС за новия програмен период 2023-2027“.

Синджента е една от водещите световни земеделски компании. Нашата амбиция е да помогнем за изхранването на света, докато се грижим за планетата. Синджента се стреми да подобри устойчивостта, качеството и безопасността на земеделието, чрез наука от световна класа и иновативни решения за културите. Нашите технологии дават възможност на милиони фермери по целия свят, да използват ограничените земеделски ресурси по по-добър начин. С 28 000 души в повече от 90 страни, Синджента работи за промяна в начина на отглеждане на земеделските култури.

Научете повече за Синджента България на: www.syngenta.bg

Коментирай:

comments

To Top