Новини

НАЗ проведе годишното си Общо събрание

18.03.2021 г.

Националната асоциация на зърнопроизводителите проведе годишното си Общо събрание. Поради мерките за социална дистанция събитието се проведе онлайн.

По време на събранието се гласуваха отчет за дейността на Управителния съвет и приемане на Годишен финансов отчет на Сдружението, отчет за дейността на Контролния съвет. Делегатите на Общото събрание гласуваха още бюджета на Организацията, а също така беше определен и размерът на годишния членски внос.

„През изминалата година НАЗ започна да използва активно онлайн платформи, чрез които успяхме да проведем нашите Управителни съвети, а от месец февруари до сега имаме и двa успешни уебинара. Планираме провеждането на още двe онлайн събития. Искам да благодаря на всички, които помогнахa това да се случи и чрез нашите колеги от регионалните структури на Асоциацията успяхме да покажем на колегите в сектора, че дори онлайн можем да съберем над 200 реални земеделски производители, които да бъдат участници в онлайн формата на семинари. Истината е, че до момента няма друг такъв успех сред останалите земеделски организации в страната. Надяваме се, че ще имаме възможността да проведем и традиционния Национален Агро Семинар. Следим ежедневно ситуацията в страната и се съобразяваме с всички изисквания и заповеди на здравните власти и Националния оперативен щаб“, каза председателят на Управителния съвет на НАЗ Костадин Костадинов.

Коментирай:

comments

To Top