Новини

НАЗ ще проведе трети уебинар „Земеделие 2021“

22.03.2021 г.

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще проведе третия уебинар от серията „Земеделие 2021“. Този път онлайн събитието ще бъде в партньорство с две от най-добрите компании в областта на прецизното земеделие и грижата за посевите – НИК и БАСФ.

В първия панел лектори ще бъдат Цветан Николов, Мениджър софтуерен екип; Албена Мирчева, Управител на НИК Агро Сървис; Тодор Шишков, Търговски директор НИК. Те ще представят темата „Дигитални решения от НИК“.

Във втората част на уебинара ще бъде представена и презентация „Актуално от полето с БАСФ“. Екипът на компанията ще запознае земеделските производители с най-новите си продукти и технологии за растителна защита в България.

НИК

НИК е компания, внедряваща технологии за прецизно земеделие в българските стопанства от 2002 година насам .

Екипът на НИК е предпочитан партньор, защото компанията предлага цялостни решения от софтуер и хардуер, с които земеделските производители достигат своята цел, а именно – да подобрят ефективността на тяхната работа.

БАСФ

БАСФ е най-голямата химическа компания в света с фокус и инвестиции за устойчиво земеделие, дигитални решения и семена. 

Компанията, която години наред лансира нови продукти и технологии за растителна защита в България и подкрепя българското земеделие с кауза „Добив Плюс за Приход Плюс“.

Коментирай:

comments

To Top