Новини

Национална информационна кампания относно бъдещата ОСП

03.09.2018 г. На 3 септември стартира серия от регионални срещи относно бъдещата Обща селскостопанска политика. Инициативата е на Национална асоциация на зърнопроизводителите /НАЗ/ и се провежда със съдействието на Институт за агростратегии и иновации. В рамките на срещите земеделските производители ще бъдат запознати със законодателните предложения на ЕК за реформа на ОСП.
Домакин на първата среща беше регионалната структура на НАЗ в Карнобат – „Съюз на зърнопроизводителите „Маркели“, като в нея взеха участие и членове на „Съюз на зърнопроизводителите – Област Ямбол“ и „Сдружение на земеделските производители Хаджи Димитър“, Сливен.

Националната информационна кампания продължава и в следващите дни, като на 4 септември втората дискусия ще се проведе в Пловдив с участието на членовете на „Съюз на зърнопроизводителите – Пловдив“ и на „Съюз на производителите на зърнени и маслодайни култури – Пазарджик.“
На 10 септември в Стара Загора предстои следващата регионална среща. Поканени са и членове на други земеделски организации.

Коментирай:

comments

To Top